Recrutare și recrutare de masă

Tratăm procesul de recrutare cu maximă atenție la detalii. Știm că trebuie să găsim candidații potriviți, motivați și cu așteptări corecte, într-un termen optim.

Experiența noastră de poziționare a ofertelor pe piață ne ajută să “vindem” posturile vacante cât mai bine și real. Subliniem nevoile de a îmbunătăți politicile de HR atunci când brandul de angajator nu este cunoscut sau nu este un atu in recrutare. Depășim această provocare prin cunoștințele noastre profunde despre cultura organizațională a clientului, pe care o prezentăm candidaților.

Timingul fiind un aspect important în proiectele noastre, utilizăm un mix de canale de promovare pentru a accesa atât candidații activi în căutarea unui loc de muncă cât și pe cei pasivi.

Am recrutat atât pentru companii care erau la primul angajat în România și i-am ajutat să ajungă la +200, cât și pentru companii stabile, cu un brand de angajator bine conturat în piață.

În cadrul serviciului de recrutare putem să alocăm specialiștii noștri la sediul clientului sau putem prelua integral rolul de recrutare al clientului, permanent sau pe proiecte.

Am recrutat în industriile automotive (producție), vânzări (în magazine bricolaj, retail, B2B, domeniul tehnic), HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele), BPO (Business Process Outsourcing).