Recrutare personal

Cu serviciul de recrutare personal (numit și recrutare de personal permanent), tratăm procesul de recrutare cu maximă atenție la detalii. Știm că trebuie să găsim candidații potriviți, motivați și cu așteptări corecte, într-un termen optim. Și am creat procesul nostru de recrutare astfel încât să îndeplinim aceste cerințe.

Experiența noastră în piață ne ajută să ocupăm eficient posturile vacante și în acord cu nevoile clientului.

Subliniem nevoile de a îmbunătăți politicile de HR atunci când brandul de angajator nu este cunoscut sau nu este un atu în recrutare și depășim acest aspect prin cunoștințele noastre profunde despre cultura organizațională a clientului.

Timingul fiind un aspect important în proiectele noastre, utilizăm un mix de canale de promovare pentru a accesa atât candidații activi în căutarea unui loc de muncă cât și pe cei pasivi.

Am recrutat personal în industriile automotive (producție), vânzări (retail, B2B, tehnic), HoReCA, BPO (Business Process Outsourcing), turism.

Am recrutat agajați permanenți atât pentru companii care erau la primul angajat în România și i-am ajutat să ajungă la +200, cât și pentru companii stabile, cu un brand de angajator bine conturat în piață care doar aveau nevoie de ajustări în headcount-ul lor.

Mai mult, putem aloca specialiștii noștri la sediul clientului sau putem prelua integral rolul de recrutare al clientului, permanent sau pe proiect.