Payroll

Realizăm toate activitățile care țin de payroll și administrare de personal. Lucrăm în parteneriat cu furnizori la nivel național și local.

Oferim stabilitate, transparență și predictibilitate în calculul salarial, indiferent de specificațiile și complexitatea industriei în care activezi.

Fiecare colaborare o realizăm cu respect față de termenii agreați, cu flexibilitate față de dinamismul organizațiilor și cu oferirea suportului necesar fiecărui angajat.

Noi asigurăm:

Semnarea contractului de muncă cu noul angajat.

Comunicăm actele necesare, verificăm dosarul de angajare, realizăm instructajul inițial SSM și evaluarea de medicina muncii.

Calcul salarial

Realizăm calculul salarial împreună cu împreună cu beneficiile și sporurile specifice fiecărui client. De exemplu, putem include bonus de productivitate, sporuri pentru ore suplimentare sau alte sporuri negociate la nivel sindical, bazate pe timesheet-ul fiecărui angajat, etc.

Suport pentru angajați.

Emitem fiecare adeverință sau document cerut de angajat, respectând termenele limită stabilite cu clienții noștri. Fluturașul de salariu poate fi oferit atât online cât și în format fizic, pe hârtie normală sau securizată.

Serviciu de payrolling

Serviciul nostru individual de payroll este esențial atunci când este important ca angajații să aibă contract de muncă direct cu clientul nostru, dar există nevoia de a externaliza serviciului de calcul salarial.