Outplacement

Serviciul de outplacement este proiectat să ofere suport clienților aflați în perioade de tranziție sau de restructurare. Suportul oferit este conturat specific pe fiecare client pentru a-i acoperi toate nevoile. Oferim un grad ridicat de flexibilitate, atât pentru angajator cât și pentru angajat, pe tot parcursul procesului de tranziție.

Atunci când vine vorba de outplacement, noi nu credem într-o soluție unică. Din acest motiv, programele pe care le oferim sunt elaborate în funcție de caracteristicile capitalului uman, bugetul alocat și intervalul de timp disponibil.

 

Programele pe care le oferim conțin 3 componente majore:

1. Asigurarea necesarului de personal, fie prin servicii de muncă temporară sau prin sesiuni de consiliere cu angajații, astfel încât procesul de outplacement să decurgă conform cu strategia stabilită.

2. Consultanță în dezvoltarea și definirea pachetelor de beneficii pentru angajații care rămân alături de companie până la finalizarea procesului.

3. Consilierea personalului disponibilizat pentru a facilita găsirea unor noi oportunități profesionale, utilizând inclusiv contractele de recrutare în lucru în Crosswork. Astfel, oferim pe lângă asistență și îndrumare, chiar și joburi alternative.