Despre noi

Suntem o companie de servicii de recrutare, muncă temporară și administrare de personal înființată în 2006. Fondatorii, specialiști și consultanți pe piața mai amplă a serviciilor de resurse umane, am înființat acest business din dorința și pasiunea de a răspunde nevoilor din piață într-un mod cât mai complet și la o calitate cât mai înaltă.

Echipa. Suntem specialiști cu experiență în recrutare, payroll și în administrare de personal, ce putem acoperi proiecte locale dar și naționale prin birourile din București și Iași. Modul nostru de lucru este centrat pe nevoia clientului. Astfel, avem relații de colaborare de lungă durată, cu parteneri de business cu care lucrăm din 2006, pe lână partenerii noi care au încredere să ne ocupăm de nevoile lor de personal.

Viziunea. Țintim să ajungem în elita companiilor de profil printr-o creștere sănătoasă ancorată în valorile noastre: hărnicie, învățare continuă, flexibilitate, perseverență și onestitate. Investim în oameni și know-how pentru a livra excelența în fiecare proiect.